Hoge nood

GemeenteBelangen kreeg een mail van verontruste inwoners, die zich afvragen hoe het zit met de openbare toiletten in de Gemeente Heerenveen.
Met name het toilet in de Overtuin was niet open terwijl deze locatie wel is aangemeld bij de HogeNood App. De fractie heeft dan ook meteen begin april vragen gesteld aan het college.

Raadslid Ankie Speel hoorde van mensen die graag sporten in de Overtuin maar waren gestopt met hun activiteit omdat het toilet niet open was.
Samen met Henryke de Vries van Samen Fit & Vitaal en met Dick Kleinhesslink van de stichting VN Panel Toegankelijk Heerenveen is gekeken wat er beter kon. Daarna weer contact gehad met de gemeente.

Inmiddels zijn we een paar weken verder en zijn we opgelucht dat het toilet nu wel weer open is. En dat er nu ook gelegenheid is om de handen te wassen.
We zijn daar erg blij mee!
Het allerbelangrijkste is dat onze bewoners weer kunnen sporten in onze mooie Overtuin in de wetenschap dat er een openbaar toilet is. 

Ankie: “En wat de toegankelijkheid en de communicatie erover betreft, daar gaan wij nog vervolgvragen over stellen. Maar een eerste stap is gezet!”

Heeft u ook een signaal? Loopt u ergens tegenaan? Laat het ons weten!
GemeenteBelangen, uw lokale partij altijd dichtbij