GemeenteBelangen houdt de vinger aan de pols

Jerry en Ankie Speel van GemeenteBelangen zijn meteen na de verkiezingen, op woensdag 23 maart weer op bezoek geweest bij de Kompenije in Jubbega. Zij spraken daar met Anneke Lukkes, manager van MFG de Kompenije in Jubbega.

De Kompenije speelt een belangrijke en onmisbare rol in de leefbaarheid van het dorp. Het is het kloppende hart van het dorp.
GemeenteBelangen maakt zich sterk voor de toekomst van de Kompenije, het multifunctionele centrum in Jubbega. De Kompenije zit financieel in zwaar weer. De bereidheid van alle kanten om de Kompenije voor het dorp te behouden leeft niet alleen breed binnen onze partij, maar ook in de hele gemeenteraad.

“Het is echter wel 5 voor 12, daarom is in gesprek blijven en denken in oplossingen noodzakelijk”, aldus Jerry Speel.

GemeenteBelangen Heerenveen bezoekt met regelmaat organisaties, vrijwilligers en inwoners van de Gemeente Heerenveen om te horen wat er speelt en wat de ontwikkelingen zijn. Deze bezoeken leveren nuttige informatie uit de praktijk op. Wilt u of uw organisatie ook eens met ons om de tafel? Wij komen graag bij u langs.